Alternative content -- Can contain any HTML: DIVs, IMGs, etc.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36-30/675-78-57

E-mail: info@almafasolymar.hu

Almafa Gyerekház Solymár
Almafa BÖLCSI-OVI pótló Családi Napközi
Foglalkozások
Órarend
English Gym & Fun
Fejlesztőház
Gyermekpszichológus
Franchise
Születésnapi zsúr
Tudnivalók
Árak, kedvezmények
Kapcsolat
Rólunk
English Gym & Fun kisfilm
Csiri-Biri torna kisfilm
Hírlevél
Partnereink
Állás

 
 

Miért az Almafa Mini-Bölcsi és Mini-Ovi?

Mini-bölcsinkbe és Mini-ovinkba - családi napközi keretein belül - azon szülők gyerekeit várjuk, akik szeretnék, hogy a munkaidejük alatt gyermekük megbízható helyen legyen, illetve szükségük van 1-2 szabad napra/délelőttre ügyeik intézéséhez. Családias, vidám hangulatban  egy éves kortól öt éves korig próbáljuk helyettesíteni a szülői gondoskodást. Kisebb létszámmal működünk, mint egy klasszikus bölcsődei, óvodai csoport, ahol a gyermekekre gondozó nénik vigyáznak és gondoskodnak róluk nap mint nap.

Az Almafa Gyerekház adottságait kihasználva igyekeztünk a gyerekek számára biztonságos, esztétikus, kedves környezetet kialakítani és megkoronázni egy zöld, minden igényt kielégítő kerti játszótérrel, ahol minden olyan  játék megtalálható, ami az ő életkorunkban élményt nyújt.  

Egészséges táplálkozás: Napi négyszeri étkezést biztosítunk a gyerekek részére ( reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna ). Az ebéd egészséges alapanyagokból és magas tápanyagtartalommal készül. A Tízórai minden nap gyümölcs, amit igyekszünk szezonális fajtákból válogatni. Minden nap fogyasztunk házi tejterméket és ozmózisos tisztított vizet.

   

A klasszikus programokon kívül heti rendszerességgel biztosítjuk a gyerekeknek az alábbi programokat:

  • CSIRI-BIRI mozgásfejlesztő torna: Izgő-mozgó, jövő-menő, felmászó-leeső tipegők kedvence. Sok-sok színes, érdekes fejlesztő eszközzel varázsoljuk el a gyerekeket egy dinamikus és zenés világba, ahol játékosan kacagva próbálhatják ki a mozgás örömét.
  • ALMAZENE  Játsszunk zenét! Remek móka és játék. Játék a hangunkkal, a kezünkkel, a lábunkkal, a testünkkel. Mondókákkal, kiszámolókkal, versekkel, népdalokkal varázsoljuk el a gyerekeket egy zenés világba, ahol megismerkednek a hangszerekkel, a ritmusokkal, mindeközben fejlesztjük a mentális képességeiket, segítjük a szociális beilleszkedésüket a világba, ami körülveszi őket, minket.

Fakultatívan választható 2 éves kortól az ENGLISH GYM & FUN játékos angol torna: Az első olyan mozgásra, aktív tevékenységre késztető foglalkozás, amely angol nyelven ösztönzi a Tipegőket a feladatok teljesítésére, játszásra, éneklésre. Módszerről bővebben: www.englishgym.hu oldalon.

 

 
 
Ajánljuk még:
Almafa Pomáz
Gyere és barátkozzunk
a facebook-on

Hírek, érdekességek
Hozzánk is jön a MIKULÁS...
JÖN A MIKULÁS jókedvvel, teli zsákkal... 2015. december 2-án (szerdán) 16:00 órakor érkezik Mikulás bácsi az Almafába Téli dalokat énekelünk Neki, Megsimogatjuk a...
Bővebben...
Kreatív kézműves asztal a Solymári Búcsún
A SOLYMÁRI BÚCSÚN Kreatív Kézműves asztallal vártuk a Kicsiket és a Nagyokat! Őszi gyümölcsöket és karkötőket készítettünk. Fotókat nézzétek meg itt...
ÖNKORMÁNYZATI TÁMOGATÁS
Solymár Nagyközség Önkormányzata A gyermekek családi napköziben való ellátásáról szóló 8/2012 (IV.24.) sz. helyi rendelete alapján 2012. szeptember 1-től támogatja a hozzánk...
Bővebben...
Gyermeknap 2011
G Y E R M E K N A P május 28. 10:00-14:00 Az Apáczai Művelődési Ház és az Almafa Gyerekház közös szervezésében ...
Bővebben...
Összes hír
Szavazások

Keresés

Alternative content -- Can contain any HTML: DIVs, IMGs, etc.

2083 Solymár, Bocskai u. 18. | Telefon: +36-30-67-57-857 | e-mail: info@almafasolymar.hu