Facebook
Pinterest
Flickr

Alternative content -- Can contain any HTML: DIVs, IMGs, etc.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36-30/675-78-57

E-mail: info@almafasolymar.hu

Almafa Gyerekház Solymár
Almafa BÖLCSI-OVI pótló Családi Napközi
Foglalkozások
Órarend
English Gym & Fun
Fejlesztőház
Gyermekpszichológus
Franchise
Születésnapi zsúr
Tudnivalók
Árak, kedvezmények
Kapcsolat
Rólunk
English Gym & Fun kisfilm
Csiri-Biri torna kisfilm
Hírlevél
Partnereink
Állás

 
 

Tudnivalók

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 9:00-12:00 és 16:00-20:00 (program időpontokat lásd. az Órarend menüben). A délelőtti és délutáni első foglalkozás előtt 15 perccel nyitjuk az Gyerekházat.

Jelentkezés:  Mivel a foglalkozások nem épülnek egymásra, így csatlakozni év közben is lehet.

Létszám: Nagyon ritkán előfordul, hogy az ideálisnál kicsit többen vannak a gyerekek a foglalkozásokon. Ez azért fordulhat elő, mert nem kérünk előzetes jelentkezést - a családoknak kedvező - rugalmas időpontválasztás miatt. Ebben az esetben - amennyiben a szülők igényt tartanak rá - korlátozhatjuk a foglalkozáson résztvevők számát (15 gyerek/ foglalkozás). Igazságosan az érkezési sorrend dönthet. Minimum létszám: 2-3 fő/fogl. Megértéseteket köszönjük!

Egészség védelme: Megkérjük a kedves Szülőket, hogy beteg - lázas, köhögős,  hasmenéses, hányós, illetve vírusos v. bakteriális fertőzésből lábadozó - gyermeket a többi gyerkőc egészségének megőrzése érdekében ne hozzanak foglalkozásainkra.

Javasolt öltözék: Mivel a helyiségek szőnyegezettek ezért a gyerekeknek vastag zoknit javasolunk. Szülők részére váltópapucsot mi biztosítunk. A foglalkoztató terembe kizárólag cipő nélkül lehet belépni!  (AlmaAerobic foglalkozáson résztvevő gyerekeknek tornacipő, hogy ne csússzannak el a gyerekek zokniban.)

Támogatás fogyatékkal élő gyermekeknek: Az Almafa Gyerekház támogatja a Down-szindrómás és egyéb fogyatékkal élő gyermekek szórakozását, fejlesztését! A 20%-os kedvezmény az alábbi foglalkozásokon vehetők igénybe: Almazene-zenebölcsi 6 hónapos kortól, Baba-mama torna 6 hetes kortól, Csiri-Biri mozgásfejlesztő torna 1-3 éveseknek, Almatorna 3-6 éveseknek, Fantázia Mese-Aerobic 5-8 éveseknek. Várunk minden mosolygós, boldog és szeretettel teli gyermeket, hogy együtt játszhassunk, szórakozzunk!

Almáskert: Kizárólag a Almafa Gyerekház foglakozásain résztvevők és a Mini-bölcsisek számára. Van torony, kuckó, csúszda, homokozó, sok-sok zöld fű, a szülőknek pedig árnyas pad.

Babakocsi,  biciklitároló: A fedett teraszon nyugodtan hagyhatod a babakocsit és a biciklit, mert nem viszi el senki rajtad kívül és nem is fog elázni, ha esetleg esik az eső vagy a hó.

Baba- gyermekbarát helyiségek: Olyan fürdőszoba, ahol van gyermek wc, pelenkázó asztal, törlőkendő, szappan és higiénikusan rá tudod ültetni csemetédet a wc-re. Nálunk az sem akadály, ha épp megéhezik kisbabád, nyugodt körülmények között megetetheted.

Parkolás autóval:  Az utcában lehet megállni. Kérjük, úgy parkoljatok, hogy az utcában lakók ki és behajtását Ne akadályozzátok!

 
 
Ajánljuk még:
Almafa Pomáz
Gyere és barátkozzunk
a facebook-on

Hírek, érdekességek
Hozzánk is jön a MIKULÁS...
JÖN A MIKULÁS jókedvvel, teli zsákkal... 2015. december 2-án (szerdán) 16:00 órakor érkezik Mikulás bácsi az Almafába Téli dalokat énekelünk Neki, Megsimogatjuk a...
Bővebben...
Kreatív kézműves asztal a Solymári Búcsún
A SOLYMÁRI BÚCSÚN Kreatív Kézműves asztallal vártuk a Kicsiket és a Nagyokat! Őszi gyümölcsöket és karkötőket készítettünk. Fotókat nézzétek meg itt...
ÖNKORMÁNYZATI TÁMOGATÁS
Solymár Nagyközség Önkormányzata A gyermekek családi napköziben való ellátásáról szóló 8/2012 (IV.24.) sz. helyi rendelete alapján 2012. szeptember 1-től támogatja a hozzánk...
Bővebben...
Gyermeknap 2011
G Y E R M E K N A P május 28. 10:00-14:00 Az Apáczai Művelődési Ház és az Almafa Gyerekház közös szervezésében ...
Bővebben...
Összes hír
Szavazások

Keresés

Alternative content -- Can contain any HTML: DIVs, IMGs, etc.

Almafa Gyerekház Solymár | 2083 Solymár, Bocskai u. 18. | +36-30/67-57-857 | info@almafasolymar.hu |
Óvoda - Wikipédia | Családinapkozi.lap.hu | Gyermekfejlesztés.lap.hu | Éves beszámolók