Facebook
Pinterest
Flickr

Alternative content -- Can contain any HTML: DIVs, IMGs, etc.

Elérhetőségeink:

Telefon: +36-30/675-78-57

E-mail: info@almafasolymar.hu

Almafa Gyerekház Solymár
Almafa BÖLCSI-OVI pótló Családi Napközi
Foglalkozások
Órarend
English Gym & Fun
Fejlesztőház
Gyermekpszichológus
Franchise
Születésnapi zsúr
Tudnivalók
Árak, kedvezmények
Kapcsolat
Rólunk
English Gym & Fun kisfilm
Csiri-Biri torna kisfilm
Hírlevél
Partnereink
Állás

 
 

English Gym&Fun - Tipegőknek

"First English steps for your baby" 

Az első olyan mozgásra, aktív tevékenységre késztető foglalkozás, amely angol nyelven ösztönzi a Tipegőket a feladatok teljesítésére, játszásra, éneklésre.

  

         

  

Tradicionális, angol nyelvű, vidám, pergő mondókák, dalok adják a "gymnastic" alaphangulatát, ezeknek a ritmusára zajlik a torna, mozgás, játék.

A torna 45 perces, a gyerekek angol nyelvű irányítással tornáznak, mozgonak, játszanak saját életkoruknak megfelelő módon.

  

  • A foglalkozás első felében megtanulják a legfontosabb mozgással, hétköznapi élettel kapcsolatos kifejezéseket (Hello! Stand up! Sit down! Hands up! Touch the ground! Turn around! Try it! Goodbye! stb.) és nem utolsó sorban a híres  angol dalokat, mint pl: Head and shouldres, Five little monkeys, Hokey-Cokey, If you are happy, The Pawpaw Patch)
  • A második részben már élvezhetik a gyerkőcök a  speciális mozgásfejlesztő eszközöket (ejtőernyő, trambulin, alagút, fittball labda, egyensúlyozó tölcsér, rácshinta, bordásfal, zsámoly, labdák, pad, hulla-hopp karika, színes babzsákok, érzékelő korongok, ugráló póniló, stb)  melyek a nagymozgások és az egyensúlyérzék fejlesztését szolgálják. Ezek a szerek elősegítik a saját mozgás érzékelését, a testséma elsajátítását, a szem-kéz és a szem-láb koordinációt. Használatuk során a tapintás-, érintés- és térérzékelés is nagymértékben fejlődik.

      

Foglalkozásunk célja, hogy ez az "első találkozás" az angol nyelvvel egy életre szólóan pozitív élményt adjon, és így a gyerekek számára a későbbiek során természetes legyen az idegen nyelvű kommunikáció.

Foglalkozás vezetője:

Létszám: 6-12  

Bővebben: English Gym&Fun

 

 

 
 
Ajánljuk még:
Almafa Pomáz
Gyere és barátkozzunk
a facebook-on

Hírek, érdekességek
Hozzánk is jön a MIKULÁS...
JÖN A MIKULÁS jókedvvel, teli zsákkal... 2015. december 2-án (szerdán) 16:00 órakor érkezik Mikulás bácsi az Almafába Téli dalokat énekelünk Neki, Megsimogatjuk a...
Bővebben...
Kreatív kézműves asztal a Solymári Búcsún
A SOLYMÁRI BÚCSÚN Kreatív Kézműves asztallal vártuk a Kicsiket és a Nagyokat! Őszi gyümölcsöket és karkötőket készítettünk. Fotókat nézzétek meg itt...
ÖNKORMÁNYZATI TÁMOGATÁS
Solymár Nagyközség Önkormányzata A gyermekek családi napköziben való ellátásáról szóló 8/2012 (IV.24.) sz. helyi rendelete alapján 2012. szeptember 1-től támogatja a hozzánk...
Bővebben...
Gyermeknap 2011
G Y E R M E K N A P május 28. 10:00-14:00 Az Apáczai Művelődési Ház és az Almafa Gyerekház közös szervezésében ...
Bővebben...
Összes hír
Szavazások

Keresés

Alternative content -- Can contain any HTML: DIVs, IMGs, etc.

Almafa Gyerekház Solymár | 2083 Solymár, Bocskai u. 18. | +36-30/67-57-857 | info@almafasolymar.hu |
Óvoda - Wikipédia | Családinapkozi.lap.hu | Gyermekfejlesztés.lap.hu | Éves beszámolók